Nieuws 'Van thema tot concertprogramma', door Joop Boerstoel

Ken je dat? Je maakt deel uit van de muziekcommissie van je vereniging en je hebt met elkaar vele ideeën, waarvan je niet goed weet hoe je ze kunt bundelen en verder kunt brengen tot een goed afgestemd programma voor een concert. Waar moet je aan denken? Wat is wel en niet handig? Joop geeft tips, maar laat vooral jullie ook zelf aan het woord. Wil je graag je idee verder brengen? Meld je dan snel aan!

Joop Boerstoel studeerde aan de Hogeschool Enschede sector Conservatorium (Ha/Fa directie en klarinet) en het Maastrichtse Conservatorium (orkestdirectie). Joop is momenteel dirigent van een aantal harmonieorkesten, functioneert als examinator voor muziekexamens en als jurylid voor solistenwedstrijden. Daarnaast is Joop ook internationaal actief.

Verder is Joop als senior adviseur muziek verbonden aan Musidesk te Arnhem (onderdeel van Rijnbrinkgroep). In deze functie begeleidt hij o.a. componisten bij het schrijven van opdrachten, variërend van originele blaasmuziek, tot musicals en is hij mede verantwoordelijk voor het tot stand komen van de succesvolle concertserie Hfrstwnd.

Deelname aan de workshop kost 10 euro p.p. inclusief een kopje koffie/thee.

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier t/m 22 maart.

25 maart 2017 - workshop repertoire
LOFT Tilburg
Ringbaan Oost 8-17
Theaterzaal 2e verdieping
5013 CA Tilburg

Gerelateerde onderwerpen:

0 reacties
Om een reactie kunnen geven moet u geregistreerd zijn.
Klik hier om gratis te registreren.