Nieuws audities Jong NBE regionaal

Gezocht: jonge muzikanten in de leeftijdscategorie van 15 t/m 20 jaar voor het jongNBEregionaal Voor het jongNBEregionaal is de organisatie in alle 4 de windstreken hard op zoek naar jonge muzikanten in de leeftijdscategorie van 15 t/m 20 jaar. Elk ensemble bestaat uit 10 jonge talenten op fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, contrabas/basgitaar en slagwerk en wordt gecoacht door een NBE-musicus.

Tijdens dit kortdurende project leren de jonge muzikanten op een goed niveau en op een spannende manier muziek met elkaar te maken. In het jongNBEnoord is dit jaar plek voor fluit, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, contrabas en slagwerk. In het jongNBEzuid is dit jaar plek voor klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, contrabas en slagwerk. In het jongNBEoost is dit jaar plek voor klarinet, fagot, hoorn, trompet en contrabas. In het jongNBEwest is dit jaar plek voor fluit, hobo, klarinet, fagot, saxofoon, hoorn, trombone, contrabas en slagwerk.

De audities vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017 in respectievelijk Groningen (noord), Roermond (zuid), Enschede (oost) en Rotterdam (west).

Meer informatie: http://www.nbe.nl/ensemble/jongnberegionaal

Gerelateerde onderwerpen:

0 reacties
Om een reactie kunnen geven moet u geregistreerd zijn.
Klik hier om gratis te registreren.